Peste 500 de membri ai aceleiasi familii din China s-au reunit pentru o rara fotografie de grup

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Peste 500 de membri ai aceleiasi familii din China s-au reunit pentru o fotografie de grup saptamana trecuta cu ocazia Anului Nou Lunar, in mod traditional marcat prin adunari mari de familie, informeaza miercuri BBC, transmite AGERPRES.

Fotografiile au fost facute la o reuniune a familiei Ren in satul Shishe, in fata formatiunilor de bazalt din apropiere, in provincia Zhejiang din estul Chinei. Fotograful Zhang Liangzong a folosit o drona pentru a-i cuprinde in imagine pe toti cei prezenti.

Arborele genealogic al familiei Ren (care inseamna reuniune in chineza), originara din Shishe, nu a fost actualizat de mai mult de 80 de ani, dar batranii satului au inceput recent actualizarea inregistrarilor si au gasit cel putin 2.000 de descendenti care traiesc, repartizati in sapte generatii, a declarat fotograful Zhang Liangzong pentru BBC. S-au gasit radacini ale familiei pana in urma cu 851 de ani.

Finalizarea arborelui genealogic al familiei a fost marcata prin organizarea acestei reuniuni masive, la care s-au adunat mai mult de 500 de persoane venite din Beijing, Shanghai, Xinjiang si Taiwan.

Cu toate ca fotografiile de familie mari sunt comune, multi chinezi au fost luati prin surprindere de aceste instantanee ale ”Ren-ilor”, care au fost prezentate pe larg in mass-media nationale, inspirand titluri precum: “Acesti membri ai familiei chiar se cunosc unul pe altul?”. Au circulat, de asemenea, glume pe reteaua de microblogging Weibo. “Si daca intalnesc in grup pe cineva care le place? Se mai pot casatori?” a intrebat un utilizator.

Cea mai mare reuniune de familie inregistrata de Guinness World Records revine familiei Porteau-Boileve, care a adunat 4.514 persoane in august 2012, in Vendée, Franta, scrie 7sur7.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *