Peste 600 pachete cu tigari de contrabanda confiscate in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari contrabandaDuminica, 15 noiembrie, politistii Biroului Judetean de Politie Transporturi Maramures, au actionat pentru prevenirea si combaterea contrabandei cu tigari pe trenurile de calatori care circulau pe relatia Valea Viseului – Sighetu Marmatiei si Valea Viseului – Viseu de Jos, informeaza IPJ Maramures.

Astfel, politistii au depistat trei persoane, care incercau sa transporte cu trenul mai multe pachete cu tigari pentru care nu au putut prezenta documentele legale de provenienta.

In urma controalelor efectuate, politistii au identificat un tanar de 23 de ani din satul Crasna Viseului, care transporta 180 pachete cu tigari de contrabanda si o tanara de 24 de ani, din Valea Viseului, care avea intr-o plasa de rafie ascunsa sub bancheta si in poseta personala 219 pachete cu tigari de contrabanda.

De asemenea, politistii au depistat un barbat de 63 de ani din comuna Valea Seaca, judetul Iasi, care avea intr-o sacosa 230 pachete cu tigari pentru care nu a putut prezenta documentele legale de provenienta.

Politistii au confiscat intreaga cantitate de tigari si continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a celor trei persoane banuite de pe comiterea infractiunii de contrabanda.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2