Peste 600 pachete cu tigari de contrabanda ridicate de politistii din Baia Sprie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un satmarean, care avea tigari de contrabanda, nu si-a facut griji cu privire la transportul acestora. Pe timp de noapte s-a considerat la adapost. Cum descoperirea persoanelor implicate in astfel de activitati este o prioritate, o actiune a politistilor din Baia Sprie a dus la depistarea sa, potrivit IPJ Maramures.

In fapt, azi-noapte, in jurul orei 01.30, politistii au oprit autoturismul ce era condus pe D.N.15, pe raza orasului Baia Sprie. La volan a fost identificat un satmarean de 34 de ani, iar in calitate de pasageri au fost identificati alti trei satmareni.

In autoturism, politistii au gasit 610 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de provenienta. Intreaga cantitate a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.
Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda si continua cercetarile in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala si a tragerii acestora la raspundere penala.

ZiarMM

Foto arhiva

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2