Peste 7.800 de pachete cu tigari confiscate in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1

tigariMiercuri, 18 februarie, pe timpul unor misiuni de supraveghere si control la frontiera de stat, lucratori din cadrul Sectorului PF Valea Viseului au observat pe directia localitatii Valea Viseului mai multe persoane care transportau in spate, catre interiorul tarii, mai multe colete voluminoase.

„La fata locului s-a deplasat o echipa de interventie care a efectuat somatiile legale prin voce si, deoarece persoanele cauza nu s-au supus, politistii de frontiera au tras cinci focuri de avertisment in plan vertical.

Nici de aceasta data persoanele urmarite nu s-au oprit, au abandonat coletele si au fugit pe teritoriul statului ucrainean, traversand frontiera prin apa raului Tisa.

In cel mai scurt timp au fost anuntate si autoritatile statului vecin despre caz, in vederea cercetarii in comun a evenimentului si retinerii persoanelor implicate in activitatea infractionala”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

La cercetarea zonei au fost descoperite 16 colete voluminoase care contineau tigari de provenienta ucraineana.

In urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 7.890 pachete cu tigari, marcile Jin Ling si Marble, in valoare de peste 70.000 lei.
Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in continuare se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si trecere ilegala a frontierei de stat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole