Peste 80 metri cub de lemn confiscat ieri la Sighetu Marmatiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, intre orele 10.00 – 21.00, politistii Biroului de Ordine Publica si cei din cadrul Biroului de Investigare a Criminalitatii Economice Sighetu Marmatiei, impreuna cu specialisti din cadrul Ocolului Silvic din municipiu, au desfasurat activitati pentru prevenirea si combaterea transportului ilegal de material lemnos.

In cadrul activitatilor desfasurate, pe strada Unirii din municipiu, politistii au depistat trei autovehicule parcate, incarcate cu material lemnos de esenta gorun, conform IPJ Maramures.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca autovehiculele apartin unei societati comerciale si ca locul de descarcare a materialului lemnos este o localitate din judetul Bihor, avizele avand termen de descarcare a lemnului ora 16.00.

Intrucat soferii, identificati in jurul orei 17.00, le-au prezentat politistilor noi avize si pentru ca exista suspiciuni cu privire la documentele legale de provenienta a materialului lemnos, s-a dispus ridicarea intregii cantitati, in volum total de  82,5 mc.

In continuare se desfasoara activitati pentru clarificarea provenientei lemnului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2