Peste 9.400 pachete cu tigari confiscate la Bistra

In data de 6 mai, incepand cu ora 13.00, in baza unui mandat emis de catre Judecatoria Viseu de Sus, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures – ITPF Sighetu Marmatiei au efectuat o perchezitie la un imobil de pe raza comunei Bistra, judetul Maramures.

“In urma perchezitei efectuate, politistii de frontiera au descoperit in imobilul in care locuia, fara forme legale, cetateanul roman Ioan D. in varsta de 46 de ani, cu domiciliul in jud. Arad, 9.460 pachete tigari, marcile Jin Ling si Marble, de provenienta ucraineana.

Tigarile, in valoare de peste 85.000 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, fapta prevazuta si pedepsita de Codul Vamal al Romaniei”, se arata intr-un comunicat de presa al ITPF Sighetu Marmatiei.

In continuare se desfasoara activitati specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus, in vederea documentarii intregii activitati infractionale, urmand ca la final sa fie luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1