Peste 900 de studenti se lupta sa faca practica la Guvern

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Peste 900 de candidati s-au inscris pentru programul de internship lansat de Guvern, iar 75 dintre acestia au fost selectati in vederea unui interviu ulterior, potrivit unei postari pe pagina de Facebook a premierului Victor Ponta.

Primul program de internship din administratia centrala a fost lansat pe 15 iunie de catre Guvern. Programul se adreseaza studentilor cu rezultate deosebite, tinerii selectati urmand sa fie repartizati, in functie de competente, la Cancelaria primului-ministru sau la Secretariatul General al Guvernului, arata Agerpres.

Pentru a fi inclusi in Programul internship, tinerii trebuie sa indeplineasca, cumulativ, urmatoarele criterii de eligibilitate: sa detina cetatenia romana; sa aiba varsta de pana la 25 de ani la momentul debutului programului; sa fie studenti ori tineri absolventi ai programelor universitare de licenta; sa cunoasca bine cel putin o limba straina de circulatie internationala; sa aiba cunostinte de baza in domeniul IT (respectiv cunostinte avansate pentru aplicatii la Directia Servicii Online si Design).

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2