Peste doua mii de militari, chemati la arme

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tac militariPeste doua mii de militari sunt chemați la arme. Deplasarile vor fi facute pe drumuri naționale, informeaza realitatea.net.

Buzau, Vrancea, Braila, Galați sunt județele vizate de alerta. Ministrul Apararii Naționale, Mircea Dusa, a spus, la Antena 3, ca „urmarim testarea capacitații operaționale ale subunitaților Diviziei 2 Infanterie „Getica”.

„Astazi am ordonat, incepand cu ora 18:00, alarmarea diviziei 2 Buzau, respectiv a militarilor din Garnizoanele Buzau, Focsani, Braila si Galati. Este un exercitiu planificat de anul trecut, face parte din programul de instruire din acest an, cu precizarea ca din 2009 incoace nu a mai fost organizat un exercitiu de o asemenea amploare. Sigur ca urmarim, prin acest exercitiu, testarea capacitatii operationale a unitatilor din subordinea Diviziei 2. Peste 50 de generali si ofițeri de la Statul Major General sunt observatori.”, a spus Mircea Dusa.

Au fost chemați la exercițiul militar 2.200 de militari cu armament si tehnica de lupta, potrivit comunicatului oficial al MApN. Militarii sunt din armatele Regatului Unit al Marii Britanii, Republicii Moldova, Romaniei si Statelor Unite ale Americii.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. lupul dacic

    Vai de capul nostru, al romanilor! Am ajuns carne de tun pentru USA&NATO si tarati intr-un razboi care nu e al nostru! Sa nu mire pe nimeni daca rusii vor sterge pe jos cu noi!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2