Peste jumatate din consilierii locali nu si-au depus raportul de activitate pe 2013

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Peste jumatate din consilierii locali baimareni nu si-au depus inca raportul de activitate pe anul 2013, desi suntem aproape in aprilie.

Conform informatiilor postate pe site-ul oficial al Municipiului, din cei 23 de alesi locali, doar 11 si-au depus respectivul raport.

Iata si lista consilierilor care nu s-au sinchisit sa-si prezinte activitatea din 2013: Serban Bondici, Calin Bota, Ciprian Cozoplean, Ilie Tudorel, Istvan Ludescher, Dumitru Matei, Mihai Moroz, Ionut Parvu, Stefan Pop, Adrian Popa, Marinel Rob si Vida Noemi.

In schimb, legea nu prevede sanctiuni pentru alesii care nu-si depun raportul de activitate.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

4 Comments

 1. ion din vale

  Domle, ii bai. Ce o fi in mintea lor de obositi de nu pot scrie o pagina de minciuni. S- apai pa lista -s unii care sa dau atat de importanti de gindesti ca ei au facut turnu lui Stefan. Ex Ilie Tudorel, obscur sefut, cu fata de mazioner care de cind nu mai are clienti la salopete, l-am tat vazut p-acolo cind merjam sa ma cert cu Vasalie pt mal. Piticania divortata si agimbata isi dadea importanta pa la doamnele alea din hol s-apoi hop si la domnele sefe din birou sa si dea cu presupusu. Mare crai sa crede Casanova de Sasar, da sa-si scrie raportu nare timp! nu-i bine. data viitoare sa nu-i primeasca-n sala sefu daca nu au raportu in mina.No ase!

  Reply
 2. Ardelean

  Ce sa ne miram ca nu isi cunosc atributiunile caci toti sunt la fel de destepti , rolul lor este de a vota visurile si planurile diabolice ale maritului primar atat caci doar de aceea primesc indemnizatie de vot din partea sa.

  Reply
 3. dilau

  mai fratilor, care activitate?.chiar vreti ca toti consilierii locali sa scrie in raport – “in anul 2013 prietenu k…. a propus iar eu am ridicat mina, n-aveam cum sa fiu impotriva curentului -” .decit o asemenea activitate mai bine lipsa.

  Reply
 4. ioan

  Foarte pe scurt, exct ceea ce fac acesti mizeri aceste g… umane in si pentru baimareni,, iata-i pe liste negative,, DARA DACA URMARESTI CAT AU INSUSIT IN BUZUNARUL PROPRIU TE SPERII CAT AU PUTUT SA FURE ,, acesti h…, inclusiv tanarul al tristei amintiri parvu,, o cocoana care … baimarenii in a f…. si acum are si urmasi ,, sa va fie rusine n…. ai orasului daca ami poate fi numit oras.. indatorat pe cel putin 30 de ani … vai de capul nostru !!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2