Peste jumatate dintre profesonistii IT de la nivel global apreciaza beneficiile aduse de infrastructura cloud

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Mai mult de jumatate (56%) dintre profesionistii IT din Europa, America de Nord si Asia au constatat ca organizatia in care lucreaza si-a imbunatatit productivitatea dupa migrarea in cloud, releva rezultatele unui studiu de specialitate, intocmit de Oracle in asociere cu Longitude Research, informeaza AGERPRES.

Conform cercetarii, publicata joi, aproape trei sferturi (72%) dintre respondenti considera ca Infrastructure as a Service (IaaS) stimuleaza inovatiile la nivelul companiei, in crestere cu 10% fata de trimestrul precedent. De asemenea, 68% dintre firme considera ca IaaS asigura o performanta operationala exceptionala in ceea ce priveste viteza si disponibilitatea, ceea ce reprezinta o crestere de 20% de la trimestru la trimestru.

Studiul a dezvaluit, totodata, ca peste jumatate dintre respondenti (56%) au constatat ca organizatia lor si-a imbunatatit productivitatea dupa migrarea in cloud, iar aproape jumatate (46%) spun ca echipele de IT au o eficienta sporita si posibilitatea sa aduca valoare companiei prin alte proiecte.

In plus, doua treimi dintre companii (66%) considera ca firmele care nu investesc in IaaS vor avea de luptat pentru a tine pasul cu cele care folosesc acest tip de serviciu. Rezultatele cercetarii au mai scos in evidenta faptul ca 20% dintre respondenti sustin ca IaaS ii ajuta sa isi provoace concurentii.

La nivel mondial, organizatii precum Australian Finance Group, Benchmark, Pernod Ricard Asia, Telesoft si Total au ales infrastructura Cloud Oracle pentru a accelera inovarea si pentru a furniza experiente exceptionale clientilor lor.

Infrastructura Oracle Cloud, administrata, gazduita si sprijinita de Oracle, pune la dispozitia organizatiilor instrumentele de care au nevoie pentru a migra, a construi si a rula aplicatii esentiale de afaceri si productie in cloud.

Studiul Oracle, in asociere cu Longitude Research, a analizat parerile a 1.610 de profesionisti in domeniul IT din Australia, Germania, India, Italia, Malaezia, Arabia Saudita, Singapore, Coreea de Sud si Marea Britanie, fata de experienta lor cu implementarea de infrastructura cloud si ce ar face ei altfel.

Cloud-ul Oracle ofera suite complete de aplicatii SaaS pentru ERP, HCM si CX, plus PaaS (Platform as a Service) de baze de date si IaaS (Infrastructure as a Service) de la centrele de date din toata America, Europa si Asia.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *