Peste un sfert dintre americani sunt “constant” pe internet

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Circa 26% dintre adultii americani spun ca sunt “aproape constant” pe internet, in conditiile in care proportia celor din aceasta categorie era de numai 21% in urma cu trei ani, potrivit unui studiu publicat miercuri de institutul independent Pew Research Center, relateaza AFP, informeaza AGERPRES.

In segmentul de varsta 18-29 de ani se inregistreaza cea mai mare proportie de internauti contectati aproape permanent, 39%, in timp ce numai 8% din cei peste 65 de ani afirma ca au acest comportament online.

Pe plan economic, proportia cea mai mare a celor care nu se deconecteaza de la internet aproape niciodata este in randul absolventilor (34% in randul celor cu studii superioare) si a celor cu salarii mari (35% in randul indivizilor care castiga cel putin 75.000 de dolari pe an).

De notat ca pe plan etnic, proportia este sensibil superioara in randul populatiei de culoare (37%), fata de albi (23%) sau hispanici (30%), potrivit anchetei efectuate intre 3 si zece ianuarie.

La celalalt capat al spectrului, proportia celor case se priveaza total de internet este de 11%, fata de 15% in 2015 si 48% in 2000. Pentru indivizii care nu si-au incheiat studiile secundare, proportia urca la 35%.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2