Petrova, Leordina, Bistra si Bogdan Voda: Politistii au actionat pentru combaterea comertului ilicit si a evaziunii fiscale

PNL

Pe parcursul a doua zile, respectiv 29 si 30 ianuarie, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din cadrul Biroului Sighetu Marmatiei au actionat pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale.

In cadrul actiunii au fost efectuate activitati de verificare si control la sediile a 15 societati comerciale si persoane fizice situate pe raza comunelor Petrova, Leordina, Bistra si Bogdan Voda. Pentru neregulile constatate au fost aplicate noua sanctiuni contraventionale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 8.000 de lei, informeaza IPJ.

Totodata, au fost continuate activitatile specifice intr-un dosar penal intocmit sub aspectul comiterii infractiunii de evaziune fiscala, fiind aplicate masuri asiguratorii in vederea recuperarii pagubei produse prin instituirea sechestrului asupra unor bunuri in valoare de 120.000 lei.

O alta actiune pentru protejarea populatiei impotriva activitatilor comerciale ilicite si depistarea persoanelor care comercializeaza tigari de contrabanda a fost organizata de politistii Biroului de Ordine Publica din Sighetu Marmatiei. Pentru neregulile constatate au fost aplicate amenzi in valoare de 3.500 de lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1