Piata neagra a cupoanelor de calatorie pentru pensionari, in atentia autoritatilor

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

pensionari-maramuresPiata neagra a cupoanelor de calatorie pentru pensionari s-a aflat in atentia autoritatilor judetene in cadrul unei noi intalniri a Comitetului Judetean pentru Persoane Varstnice. Au fost aduse in discutie problemele cu care se confrunta pensionarii care au aceste tichete de calatorie si nu le pot folosi pentru ca transportatorii nu le accepta.

Stefan Lupse, presedintele Consiliului Judetean al Persoanelor Varstnice Maramures a aratat ca sunt pensionari care nu folosesc niciodata aceste cupoane si ca ar fi bine daca acestea ar putea fi decontate la final de an. Asta pentru ca au fost cazuri in care transportatorii umbla dupa aceste tichete, le cumpara de la pensionari la preturi de nimic si apoi le deconteaza pe rute cat mai lungi.

In sala 105 a Prefecturii au fost prezenti si reprezentanti ai transportatorilor, care au recunoscut ca statul le deconteaza aceste tichete cu foarte mare intarziere. Ministerul Finantelor, spun transportatorii, este cel care intarzie platile, chiar si cate un an de zile. Ori tocmai aceste intarzieri la plata deconturilor duc la descurajarea transportatorilor.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *