Pintea: Impreuna cu sindicatele vom lua decizii incat sa limitam spaga din spitale; fenomen de mare amploare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca va realiza un plan de masuri, impreuna cu sindicatele din domeniu, pentru limitarea spagii din spitale, fenomen care este de „mare amploare”, informeaza AGERPRES.

„Astazi (marti – n.r.) la aceasta discutie pe care am avut-o cu cele doua federatii (Sanitas si Solidaritatea – n.r.) am deschis si aceasta problema (spaga in spitale – n.r.). Concluzia a fost ca impreuna vom lua niste decizii, poate chiar constientizate intr-un plan de masuri, astfel incat sa limitam foarte mult acest fenomen care din pacate nu este eradicat si i-as contrazice putin pe colegii mei, in sensul ca este inca de mare amploare. In permanenta mesajele care imi vin scot in evidenta acest aspect”, a declarat Pintea intr-o conferinta de presa sustinuta dupa intalnirea cu reprezentanti ai sindicatelor Sanitas si Solidaritatea.

Ea a precizat ca s-a convenit intarirea rolul sindicatului in luarea deciziilor, in rezolvarea unor probleme care tin in organizarea muncii salariatilor dintr-un spital.

„De asemenea, am convenit sa muncim, sa lucram impreuna pentru cresterea actului medical. (…) prin contractul de colectiv de munca sa intarim rolul sindicatului in luarea deciziilor, in rezolvarea unor probleme care tin in organizarea muncii salariatilor dintr-un spital”, a spus Pintea.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole