septembrie 17, 2021

Pintea: Pana la sfarsitul anului vor fi aduse 150 de ambulante noi, iar pana in martie, inca 500

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, vineri, ca vor fi achizitionate 150 de ambulante noi pana la finalul anului si alte 500 pana in martie 2019, din acestea, un numar de 55 urmand sa fie repartizate unitatilor de ambulanta din judetul Sibiu, informeaza AGERPRES.

“Pana la sfarsitul anului vor fi aduse 150 de ambulante, iar pana in martie, inca 500”, a spus ministrul Sanatatii.

Sorina Pintea a aratat ca ii va propune lui Raed Arafat ca la Sibiu sa fie repartizate 55 de ambulante noi, cu 22 mai multe decat este prevazut in prezent, pentru ca aici va avea loc Summit-ul UE in mai 2019.

“Am decis (…) si datorita ca avem Summit-ul in mai, sa majoram numarul de ambulante noi, care va fi destinat Sibiului. Deci, s-a estimat 35, eu am propus prin raportul meu si il voi trimite domnului Arafat, sa suplimentam cu inca 22, avand in vedere ce se va intampla atunci”, a explicat ministrul Pintea.

Ministrul Sanatatii a spus ca in urma unui control la Ambulanta Sibiu, “sunt anumite aspecte pe care urmeaza sa le clarificam”, fara a detalia exact despre ce probleme este vorba.

In 9 mai 2019, Sibiul va fi, pentru o zi, capitala politica a Uniunii Europene, aici urmand sa se reuneasca sefii de stat din UE la primul summit european de dupa Brexit.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2