Pistol neletal detinut ilegal de un maramuresean de 18 ani, ridicat de politistii de frontiera

In data de 13 noiembrie, in jurul orei 15.00, pe timpul unor misiuni de supraveghere si control desfasurate in zona de competenta, lucratori din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures au oprit in trafic, pentru control, pe o strada din localitatea de frontiera Borsa, un autoturism marca Volkswagen Golf.

“La volanul autoturismului se afla cetateanul roman G.T., in varsta de 18 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

In urma controlului specific efectuat asupra autoturismului a fost descoperit, in torpedou, un pistol din categoria armelor neletale supuse autorizarii, precum si un incarcator cu un proiectil de plumb.

Echipa operativa a stabilit faptul ca pistolul respectiv, marca Umarex, de calibrul 4,5 mm, intra in categoria armelor neletale.

Deoarece tanarul nu a putut prezenta autorizatie de procurare si detinere, arma neletala si incarcatorul cu proiectil, in valoare de 2.000 lei, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor”, a declarat Iuliana Stan, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Avand in vedere cele constatate, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, urmand ca la final sa fie luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1