Plaja de la munte se intoarce pentru o noua editie “Baia Mare Beach Handball Challenge”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Clubul CS Marta Baia Mare impreuna cu CS Minaur si primaria Muncipiului Baia Mare lanseaza din nou o provocare handbalistilor si iubitorilor de handbal din Romania si ii invita in 1-9 Iulie 2017 la Baia Mare sa ia parte la un eveniment multi-sport in care distractia, spectacolul si fair play-ul vor trezi din nou la viata Centrul Vechi al orasului.

Daca anul trecut, in cadrul primei editii organizatorii au oferit baimarenilor ocazia sa experimenteze beach handball-ul pe o perioada de 3 zile, mobilizand peste 100 de sportivi si pasionati ai sportului, anul acesta au dus competitia la un alt nivel. Timp de 9 zile baimarenii vor avea parte de caldura, voie buna, handbal pe plaja, piruete spectaculoase, soare din abundenta, iar spectacolul va fi de neuitat datorita numeroaselor competitii si activitati pe care le-au pregatit organizatorii:

  • 1-2  Iulie Turneu de beach handball pentru amatori si juniori(categorii feminin si masculin)
  • 7-9 Iulie Turneu de beach handball international pentru handbalisti profesionistisau fosti handbalisti la care sunt invitati sa se inscrie atat cei din Romania cat si din afara tarii.

Intre cele doua competitii organizatorii au pregatit activitati atat pentru cei mici cat si pentru cei care vor sa faca miscare pe plaja de la munte, cum ar fi: concursuri de castele de nisip, beach fotbal, beach voley, reprezentatii de karate, kangoo jumps, dansuri si multe surprize.

Cui se adreseaza evenimentul?

Competitia se adreseaza iubitorilor de handbal – amatori sau profesionisti – din toata tara si va avea doua categorii: feminin si masculin. De asemenea sunt asteptati in numar cat mai mare spectatori, suporteri, amatori de show sportiv si de relaxare. Singura cerinta obligatorie este distractia. Te mentii in forma in timp ce te distrezi cu prietenii pe plaja.

Conditiile de validare ale echipelor inscrise in competitie:
1. Completarea formularului de inscriere – click aici https://goo.gl/ZeD1OP.
2. Echipa sa fie alcatuita din 6-8 membri

3. Achitarea taxei de 20lei/membru.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1