septembrie 19, 2021

Plan de incasari mai mare in luna martie la birourile vamale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Activitatea birourilor vamale din Maramures a inregistrat o crestere, in luna martie, fata  de aceeasi perioada a anului trecut. De asemenea, si incasarile din accize in luna martie au fost mai mari, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, a precizat seful Biroului Vamal de Interior Maramures, Tiberiu Berindan, se arata intr-un comunicat al Prefecturii.

Activitatea Biroului Vamal de Frontiera Sighet a inregistrat o crestere de 27%, fata de luna martie a anului trecut. Principalele marfuri importate au fost: cherestea de rasinoase si fag, elemente si semifabricate din lemn de fag, mobilier din lemn si parti de mobilier din lemn, tesaturi, anvelope noi din cauciuc, piulite din metal, drone si accesorii.

Acestea provin din Ucraina, China, Federatia Rusa, Bosnia Hertegovina, Elvetia si Turcia. Marfurile exportate la nivelul judetului au fost efectuate spre Elvetia, Federatia Rusa, Turcia, Serbia, Taiwan, Singapore, Coreea, Republica Moldova, China si Japonia (elemente lamelare stratificate, mobilier din lemn, hartie laminata, scaune din lemn).

Punctul de trecere a frontierei de stat Sighetu Marmatiei a fost tranzitat, in luna ianuarie de aproximativ 14.000 mijloace de transport, respectiv peste 76.000 de persoane, volumul traficului inregistrand o crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2