Plan ROSU in Maramures in urma unui accident rutier

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La nivelul judetului Maramures a fost declansat Planul Rosu de Interventie, luni, 27 noiembrie, in urma producerii unui accident rutier, care a avut loc pe DJ 186, intre localitatile Vadu Izei si Oncesti, anunta ISU Maramures.

Accidentul rutier s-a produs intre un autobuz, ce transporta 50 de persoane si o autobasculanta. Imediat spre locul interventiei s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul Detasamentului Sighetu Marmatiei, echipaje de prim ajutor ale S.M.U.R.D. Sighetu Marmatiei , Bogdan Voda si Viseu de Sus, o autospeciala pentru transport victime multiple, echipajul de terapie intensiva mobila al S.M.U.R.D. Baia Mare, trei echipaje ale Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures, echipaje de politie si jandarmi.

In urma accidentului au rezultat 18 victime, din care una a refuzat transportul la spital, iar o victima a ramas incarcerata fiind descarcerata de catre echipajul de pompieri din Sighetu Marmatiei.

Directorul de salvari medicale de la fata locului a fost desemnat un medic din cadrul C.P.U. Sighetu Marmatiei. In acest moment toate victimele au fost predate Centrului de Primiri Urgente din cadrul spitalului Sighetu Marmatiei. Circulatia a fost reluata pe DJ 186.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1