Plantin e multumit de rezultatul ultimului meci sustinut de Minaur

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

CS Minaur s-a impus cu 30-21 in meciul cu CSM Vaslui disputat joi, in sala de sport a Scolii Generale nr. 5 din Baia Mare, intr-un meci din cadrul etapei a 12-a din Liga Zimbrilor.

In acest context, antrenorul Minaurului spune ca este multumit de evolutia sportivilor si implicit de cele trei puncte acumulate. Cristescu se gandeste deja la meciul cu CSM Bucuresti, care se va disputa saptamana viitoare.

Stephane Plantin, antrenor Minaur: “Noi am facut un meci mult mai bun decat precedentele si ne-am adaptat mult mai bine conditiilor din sala. Am intalnit o echipa care stiam ca se apara foarte bine. Vreau sa-mi felicit jucatorii pentru evolutie. Am avut si in acest meci o perioada mai putin buna, insa si oaspetii au schimbat sistemul, au incercat altceva. Una peste alta sunt multumit de ceea ce am realizat, am obtinut victoria si cele trei puncte.”

Albert Cristescu, jucator CS Minaur: “Meciul a fost greu, sa stiti, chiar a fost greu, dar important este ca am castigat si ca am luat trei puncte. Acum ne gandim la meciul de saptamana viitoare, care va fi unul si mai greu decat acesta, deoarece jucam la CSM Bucuresti. Nu stiu daca suntem mai sus decat anul trecut, dar am inchegat mai bine relatiile si cred ca asta se vede si in jocul nostru.”

Antrenorul echipei Vaslui este suparat deoarece sportivii nu functioneaza ca un tot, ci separate, ceea ce a dus la pierderea meciului. Pe de alta parte Acatrinei spune ca jucatorii sunt obositi.

Leonard Bibirig, antrenor CSM Vaslui: “Nu am cum sa fiu multumit de rezultat. Am contat primele 25 de minute, iar mai apoi am facut multe greseli tehnice nefortate si in fata unei echipe foarte bune, cum este Minaur Baia Mare, nu aveam cum sa emitem pretentii. Supararea pentru noi este ca nu mai jucam cum am facut-o pana acum, fiecare joaca individual. Dar asta o vom regla. A fost o victorie meritata a celor de la Minaur. Tot timpul cand vin in Baia Mare ma bucur, am jucat aici, am intalnit oameni deosebiti, nu ne ramane decat sa le urez succes in continuare celor de aici, sa-si faca o echipa si mai competitiva. Noi nu putem emite prea multe pretentii, trebuie sa fim realisti, sa ne imbunatatim jocul, sa ramanem in Liga Nationala.”

Florin Acatrinei, jucator Vaslui: “Nu am facut un joc bun si se pare ca echipa este intr-o scadere de forma dupa victoriile cu Timisoara si cu Resita. Speram sa ne revenim si sa scoatem mai mult din urmatoarele doua meciuri, care sunt foarte grele. Obiectivul nostru de la inceput a fost evitarea retrogradarii, dar noi am plecat la drum cu gandul sa scoatem de la fiecare meci ce putem. Am fost in Baia Mare sa scoatem un punct sau puncte, dar din pacate am pierdut. Se pare ca victorille cu echipele mai bine cotate ne-au facut mai mult rau decat bine.”

Informatii: minaur.ro//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2