PLANURI PENTRU 2021 – Poșta Română pregătește investiții în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Dacă mergi prin Maramureș nu poți să nu remarci multe oficii poștale care ar avea nevoie de ample lucrări de reparații. Conducerea Poștei Române, într-un răspuns transmis ziarului nostru, arată că anul trecut au fost efectuate investiții, în special în zona Baia Mare, iar pentru acest an sunt alte oficii poștale avute în vedere.

„În ceea ce privește investițiile pentru modernizarea oficiilor poștale din județul Maramureș, anul trecut au fost efectuate reparații și lucrări de modernizare la Oficiul Județean de Poștă Maramureș, Ghișeul 1 Oficiul Poștal 1 Baia Mare, OZP și Oficiul Poștal Sighetu Marmației, în valoare totală de aproximativ 410.000 lei. În planul pentru 2021 sunt prevăzute investiții de peste 320.000 lei la OZP Baia Mare, Oficiul Poștal 5 Baia Mare, respectiv Oficiul Poștal Vișeu de Sus, documentațiile fiind pregătite pentru procedură”, arată Compania Poșta Română.

Așa cum era și normal, sunt și reclamații din partea maramureșenilor vizavi de serviciile Poștei. Pentru luna mai au fost formulate 9 petiții, trei fiind deja soluționate, în urma cercetărilor rezultând că două nu sunt întemeiate, nefiind vina Poștei pentru acțiunile reclamate. Restul de șase reclamații sunt încă în cercetare, termenul legal de răspuns fiind de 90 de zile.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2