Platforma de stocare temporara a deseurilor menajere, la Recea

Reclame home 1
Reclame home 1

Forul decizional al Consiliului Judetean Maramures a aprobat in sedinta ordinara a lunii ianuarie 2020, punerea la dispozitia operatorului delegat al Centrului de Management Integrat al Deseurilor – S.C. DRUSAL S.A. a unui teren, in vederea amenajarii unei platforme pentru stocarea temporara a deseurilor menajere, inainte de valorificare sau tratare, precizeaza reprezentantii CJ.

Terenul in cauza se afla in domeniul public al judetului Maramures, fiind situat pe raza comunei Recea si face parte din terenul achizitionat de judetul Maramures in vederea realizarii proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor”.

Solutia stocarii temporare este una de urgenta, fiind necesara in urma evenimentelor intervenite pe amplasamentul CMID Sarbi, dar si a depasirii capacitatii de depozitare pe actuala platforma de stocare temporara de la Satu Nou de Jos. O solutie de depozitare in afara judetului nu a fost identificata, si nu ar fi fezabila deoarece ar genera cresterea costurilor peste limita de suportabilitate.

Stocarea temporara va inceta la finalizarea lucrarilor si operationalizarea activitatii de tratare mecano-biologica si depozitare a deseurilor pe platforma CMID Sarbi, mai spun cei de la CJ.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2