Platforma fondată de un maramureșean a obținut o finanțare în valoare de 4,5 milioane de dolari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Platforma Sessions, fondată de maramureșeanul Radu Negulescu și de Radu Țintescu, a obținut o finanțare în valoare de 4,5 milioane de dolari din partea celor mai mari fonduri de investiții din domeniul tehnologiei IT.

Platforma oferă utilizatorilor un sistem complex de lucru în cadrul videoconferințelor.

”Startup-ul Sessions, fondat de maramureșeanul și bunul meu prieten Radu Negulescu și de Radu Țintescu, a obținut o finanțare în valoare de 4,5 milioane de dolari din partea celor mai mari fonduri de investiții din domeniul tehnologiei, IT.

Platforma Sessions este o aplicație de mare perspectivă, care oferă utilizatorilor săi un sistem complex de lucru în cadrul videoconferințelor, inovator, care pune accent pe eficiență și interactivitate și care duce întâlnirile virtuale la un alt nivel, cerut pe piața actuală de muncă.

Folosesc personal aplicația Sessions și pot spune că oferă toate funcționalitățile pentru pregătirea și susținerea unei întâlniri online, având structura, energia, informațiile și interactivitatea necesare pentru ca fiecare sesiune de lucru online să fie cu adevărat productivă.

În 2021, startup-ul Sessions a fost desemnat de Product Hunt produsul anului la categoria “Work from Anywhere”, dobândind astfel recunoaștere la nivel global.

Felicitări, Radu Negulescu și Radu Țintescu pentru succesul acestui proiect, pentru perseverența voastră și pentru toată munca depusă! Mult succes în continuare!”, a ținut să scrie, pe pagina sa de Facebook, Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2