Pleaca in strainatate. Sefa de la Asistenta Sociala, Tania Zaharie, va fi inlocuita – Catalin Chereches: „Avem mai multe persoane in plan”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Tania Zaharie, directorul Serviciului Public Asistenta Sociala din cadrul Primariei Baia Mare, va fi inlocuita la sfarsitul acestei veri. Motivul este acela ca sefa SPAS va parasi tara pentru o alta destinatie, mai precis Germania. Primarul Catalin Chereches a subliniat faptul ca odata cu plecarea acesteia, va fi organizat un concurs pentru ocuparea postului lasat liber.

„Doamna Tania Zaharie, conform unei probleme de familie, doreste, pe o perioada de un an, sa-si ia concediu fara salariu, o sa vedem exact formula. Dansa are o optiune in afara tarii si pe perioada cat va avea aceasta problema ne-a solicitat ori concediu fara salar, ori suspendarea.

Avem mai multe persoane in plan si sunt convins ca vom face chiar un concurs. Din cate stiu eu, doamna Tania Zaharie doreste sa plece incepand cu sfarsitul lunii august, asta inseamna ca la sfarsitul lunii august vom face un demers absolut transparent”, a afirmat Catalin Chereches.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2