Plenul Camerei Deputatilor ia act luni de incetarea mandatului de presedinte al lui Valeriu Zgonea

Reclame home 1
Reclame home 1

valeriu zgonea 2Plenul Camerei Deputatilor va lua act, luni, de incetarea de drept a calitatii de presedinte al forului a lui Valeriu Zgonea, a declarat secretarul Camerei, Marcel Ciolacu.

„A venit o solicitare din partea grupului PSD, care spune ca in prima sedinta de plen sa se constate incetarea de drept a calitatii de presedinte al Camerei Deputatilor si membru al Biroului permanent a lui Valeriu Zgonea. Astazi (luni — n.r.), imediat, se merge in plen, apoi se va da vot pe o hotarare privind vacantarea postului de presedinte al Camerei. Dupa ce se ia act, ne intrunim in Biroul permanent si hotaram pe o perioada scurta, pana se voteaza alt presedinte, cine va prelua interimarul”, a explicat Ciolacu, dupa sedinta Biroului permanent.

Potrivit unor surse din Biroul permanent, in sedinta de luni a plenului Camerei Deputatilor ar urma sa se ia act de incetarea calitatii de presedinte a lui Valeriu Zgonea, apoi sa se voteze un proiect de hotarare prin care se vacanteaza functia de presedinte al forului. In cazul in care va fi cvorum de sedinta, aceasta hotarare poate fi votata luni. Daca nu va fi cvorum, se voteaza pe articole, iar miercuri se da votul final. Imediat dupa sedinta de plen de luni, Biroul permanent se intruneste din nou pentru a desemna un presedinte interimar al Camerei, care va fi, potrivit surselor citate, deputatul PSD Florin Iordache. Dupa aceasta procedura urmeaza sa fie propus un nou presedinte, care va fi votat in plen. Propunerea ar urma sa vina din partea grupului PSD.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole