Plic suspect descoperit de o angajata de la Palatul de Justitie din Baia Mare. Plicul continea o substanta solida. Patru persoane au fost consultate de paramedici

PNL

Patru persoane au fost consultate de paramedici dupa ce acestea ar fi intrat in contact cu un plic suspect primit la Oficiul Postal din incinta Palatului de Justitie, astazi, in jurul orei 11.30. Politia Maramures a transmis ca plicul continea o substanta solida grunjoasa.

Au fost anuntate autoritatile si astfel la fata locului s-au deplasat imediat politistii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, impreuna cu cei din cadrul Serviciului Criminalistic, alaturi de echipa de decontaminare din cadrul ISU Maramures si de grupa pirotehnica din cadrul SRI Maramures.

Florina Metes, purtator de cuvant Politia Maramures: “Toate persoanele, care au intrat in contact cu respectivul plic, au fost consultate de catre un echipaj medical sosit la fata locului. Probele ridicate urmeaza sa fie supuse unei expertize criminalistice de specialitate. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de trafic de produse sau substante toxice.”

Tribunalul Maramures a transmis un comunicat de presa in aceasta dupa-masa explicand motivul pentru care s-a intrerupt activitatea timp de 1h si 40 de minute.

“Aducem la cunostinta opiniei publice ca in cursul zilei de astazi, 27 Februarie 2020, in intervalul orar 11.20-13.00, accesul in sediul Palatului Justitiei a fost restrictionat iar sedintele de judecata au fost suspendate. Aceste masuri au fost dispuse in scop preventiv, in contextul in care, la Oficiul Postal situat in incinta Tribunalului Maramures, s-a primit un plic al carui continut a ridicat suspiciuni. Ulterior intervalului orar mentionat, activitatea instantei a fost reluata fara incidente”, s-a precizat in comunicat.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1