PLIN DE POLIȚIE – Controale în tot Maramureșul la transportatorii de lemn

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Zilele trecute, polițiști din cadrul structurilor de Ordine Publică și investigarea criminalității economice, sprijiniți de consilieri superiori din cadrul Gărzii Forestiere Cluj și medici din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, au efectuat o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale din domeniile silvic, piscicol și al contrabandei cu tutun.
Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție al județului Maramureș, controalele au urmărit modul în care se respectă normele referitoare la transportul materialelor lemnoase, al peștelui și al altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit, ori produselor din pește și pentru depistarea, sancționarea și cercetarea actelor de trafic, depozitare, deținere și comercializare ilicită a țigaretelor de proveniență Ucraina.
„Polițiștii au efectuat 100 de controale la operatori economici și la persoane fizice și au verificat 233 de vehicule, din care 15 care transportau materiale lemnoase. În cadrul acestor verificări au fost constatate șapte infracțiuni conform Legii nr. 46 și Legii nr. 86. și 59 de contravenții, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de peste 65.000 de lei. Ca măsură complementară s-a dispus confiscarea mai multor bunuri alimentare, a 2820 de țigări în valoare totală de peste 1600 de lei, precum și a sumei de 2150 lei în numerar”, arată oficialii IPJ Maramureș.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2