PLOI PESTE MARAMUREȘ – Au fost probleme la Băiuț din cauza apelor

Reclame home 1
Reclame home 1
Peste Maramureș s-au abătut aseară ploile. A plouat intens în județ, inclusiv în Baia Mare am avut ploi serioase. La Băiuț în schimb au fost și probleme din cauza apelor, primăria fiind nevoită să intervină pentru a nu se produce probleme și mai mari.
„Ne-am confruntat cu o situație gravă, care s-a întâmplat datorită ploii torențiale si viiturilor de apă. Este vorba de drumul spre Văratec, înainte de intersecția cu Izvorul alb. Vă rog să observați podul masiv, pe care se circula la mina Varatec, și alături de acest pod, un alt pod improvizat, construit din stâlpi si tuburi de beton de către fostul pădurar din Băiuț. Drumul vechi si podul vechi și l-a făcut proprietatea lui, și a construit un alt drum, cu alt pod, ca asa a considerat el de cuviință.
Cauza adevărată a dezastrului este de fapt acest pod improvizat din tuburi, care a fost blocat datorită materialului lemnos adus de viituri din amonte. Am vorbit cu domnul Prefect si cu directorul de la Apele Române, vom redacta un raport operativ, urmând ca în perioada următoare, comisii de specialitate să se deplaseze în teren pentru constatări si măsuri. Consider că trebuie să fiți informați despre greutățile cu care ne confruntăm, pentru că acest drum face legătura cu captarea de apă de pe Izvorul alb, captare din care se alimentează stația de tratare și care ulterior se distribuie către locuințele noastre”, a spus primarul Maciuc Viorica într-o postare pe rețelele de socializare.
FOTO Primaria Baiut/facebook
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole