Plumb: PSD traverseaza o perioada destul de agitata, dar suntem un partid solidar si unit

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ministrul-muncii-rovana-plumbPresedintele Consiliului National al PSD Rovana Plumb a declarat joi seara ca desi traverseaza o perioada agitata, PSD este un partid solidar si unit care doreste sa mentina guvernarea, scrie Agerpres.

“Traversam o perioada destul de agitata ca Partid Social Democrat, dar suntem un partid solidar si unit. Am vorbit in zilele acestea cu aproape toti colegii mei, nu numai cu cei din Parlament cat si cu cei din tara, suntem uniti, suntem puternici si dorim in continuare sa mentinem guvernarea pentru ca aceasta guvernare inseamna o serie de masuri economice cu impact social si vrem ca ele sa se resimta in buzunarul fiecaruia dintre cetateni. Coalitia ramane stabila, sper ca micile diferente de abordare sa nu afecteze in niciun fel proiectele mari pentru Romania”, a spus Rovana Plumb la Antena 3.

Ea a adaugat ca protocolul coalitiei de guvernare nu a cuprins vreo prevedere legata de numirea vreunui sef sau altul.

“Este o coalitie bazata pe principii solide care urmareste respectarea tuturor angajamentelor pe care ni le-am asumat in urma voturilor oamenilor. Pot exista diferente de abordare, asa ne-am inteles de la bun inceput, sper ca acestea sa nu influenteze bunul mers al guvernarii. Toata echipa guvernamentala, avem incredere ca in echipa impreuna cu Gabriel Oprea care este un om de cuvant, vrem sa mergem in continuare si sa ne respectam angajamentele”, a mentionat presedintele Consiliului National al PSD.

Rovana Plumb a precizat ca vorbeste in fiecare zi cu premierul Victor Ponta, pe care l-a vizitat si la spital.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *