PMP a inregistrat denumirea PDL la OSIM 

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pmp maramuresPMP a inregistrat la OSIM sigla si denumirea Partidului Democrat Liberal, a declarat joi pentru AGERPRES presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, care a adaugat ca demersul reprezinta un semn de respect pentru ceea ce a insemnat PDL si Traian Basescu in politica romaneasca din ultimii 15 ani.

“PDL a reusit sa castige de trei ori Primaria generala a Capitalei si sa dea de doua ori presedintele tarii. Credem ca acel spirit pe care l-a generat presedintele Traian Basescu reprezinta o valoare pentru foarte multi dintre romani. Motiv pentru care o parte din colegii nostri au solicitat sa inregistreze atat sigla, cat si denumirea partidului, in semn de respect pentru ceea ce reprezinta acest proiect politic important care a trecut Romania prin criza si alaturi de presedintele Traian Basescu a reusit performante electorale remarcabile”, a afirmat presedintele PMP.

Eugen Tomac a adaugat ca “toata aceasta mostenire a presedintelui Traian Basescu se regaseste astazi in curtea Partidului Miscarea Populara si nu la USL”.

“PNL este partidul care l-a suspendat de doua ori pe presedintele Traian Basescu si este partidul care, alaturi de PSD, a promovat proiecte politice care au pus intr-o lumina proasta Romania in ultimii 10 ani. Si aici ma refer la referendumul din 2012. Nici la aceasta ora PNL nu a iesit cu un punct de vedere foarte clar sa-si defineasca pozitia cu privire la ceea ce s-a intamplat in 2012”, a declarat presedintele PMP.

Tomac a explicat ca, din punct de vedere tehnic, cel care s-a ocupat de inregistrarea siglei si denumirii PDL la OSIM a fost vicepresedintele PMP Claudiu Palaz.

Eugen Tomac nu a dorit sa confirme daca PMP isi va schimba denumirea in PDL.

“Nu intru in aceste detalii acum, doar ce pot sa va confirm este ca mi se pare firesc, e un lucru absolut normal pentru ca acel spirit al victoriei alaturi de presedintele Traian Basescu pe care l-a purtat PDL-ul in ultimii 15 ani noi ne mandrim cu el si ne bucuram. Deci, nu avem nicio retinere in a spune tot ceea ce este bun din ce a facut PDL in ultimii 15 ani. Pentru noi este o mandrie si acesta este si motivul pentru care respectam tot ceea ce tine de valoarea proiectului politic pe care unii l-au abandonat. Noi ne-am decis sa ne ambitionam sa ramanem alaturi de presedintele Basescu si sa ducem mai departe acest proiect. Deocamdata ramanem la aceasta etapa”, a mai declarat presedintele PMP.

Intrebat daca fostul presedinte Traian Basescu ar avea intentia sa se inscrie in PMP, Tomac a infirmat.

“Nu. Presedintele este partenerul nostru si noi ne concentram pe consolidarea partidului in aceasta etapa si mai tarziu vom prezenta strategia de dezvoltare si de promovare a partidului, exista o strategie foarte clara in acest sens. Oricat de mult si-ar dori unii ca acest partid sa dispara de pe scena politica, ii asiguram ca avem suficienta energie, motivatie si determinare pentru a transforma PMP-ul intr-un proiect de succes”, a mai declarat presedintele PMP.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2