PMP il vrea viceprimar in Baia Mare pe Iustin Talpos

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

iustin talposPMP isi doreste un post de viceprimar in Municipiul Baia Mare. Conducerea partidului are si o propunere in acest sens, in persoana consilierului local Iustin Talpos.

“Consideram ca trebuie sa obtinem si un viceprimar in Municipiul Baia Mare, avand in vedere ca poate de maine, cand va fi validat domnul Viorel Pop, un alt membru al PMP-ului, suntem a doua forta politica in municipiul Baia Mare, cu un numar de patru consilieri municipali.

Vom avea discutii in perioada urmatoare cu Coalitia pentru Baia Mare, sa gasim o voce comuna in ceea ce inseamna profesorul Iustin Talpos pentru functia de consilier cu atributiuni de viceprimar si eforturi conjugate pentru ca Baia Mare sa devina Capitala Culturala in 2021”, a spus Lucian Morar, presedintele PMP Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. moldo

    Mai Morar,ne facem si noi ca realizam si lucruri serioase pentru acest judet? Sper ca nu ai pretentii ca amaratul ala de pod sa-ti acopere neputinta un întreg mandat? Iar daca tot il bagi pe Talpos la înaintare vrem sa auzim si altceva decat prostia aia cu Capitala Culturala.Ne-o fura Clujul 100%.Ei rămân si cu vreo 7 parcuri industriale si cu premiul cel mare:Capitala Culturala.Noi rămânem doar cu neputinta si realizările de doi bani: Site-uri,vederi si cine stie ce nimicuri o sa mai gasiti.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *