PMP isi alege duminica noua conducere in cadrul unui Congres extraodinar la Palatul Parlamentului

pmp maramuresPartidul Miscarea Populara (PMP) isi alege duminica, la Palatul Parlamentului, noua conducere in cadrul unui Congres extraordinar al formatiunii la care sunt asteptati sa participe cateva sute de delegati, membri si simpatizanti.

Precizarea legata de numarul de participanti la eveniment a fost facuta pentru AGERPRES de europarlamentarul Siegfrid Muresan, presedinte interimar al PMP.

“Nu va fi un congres extrem de mare de vreme ce au loc intalniri regulate ale conducerii Partidului Miscarea Populara cu candidatii, sustinatorii, membrii nostri in filiale in fiecare weekend. Weekend-ul acesta au avut loc intalniri in judetele din nord-estul tarii, la Vaslui, la Bacau, la Iasi, la Piatra Neamt, weekend-ul trecut au avut loc, de asemenea, intalniri in sud-estul tarii, in Mehedinti, Valcea, Gorj, Olt, Dolj, weekend-ul urmator vor avea loc, de asemenea, intalniri. Deci, de vreme ce ne intalnim cu oamenii si la fata locului, am considerat sa invitam un numar reprezentativ de 10 oameni din partea fiecarei organizatii judetene sau de Sector la acest congres, deci va fi un congres extraordinar cu cateva sute de participanti. In rest, mai multi oameni intalnim cand mergem noi intre oameni, in comunitatile lor, ceea ce facem in fiecare weekend”, a declarat Siegfried Muresan.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1