PND Maramures: „Ajunge! Tara asta nu e formata doar din corupti! Le dam maramuresenilor sansa sa nu mai aleaga „raul cel mai mic”, ci oameni cinstiti si competenti”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pndPartidul National Democrat (PND), partid ale carui principii fondatoare sunt integritatea, competenta si valoarea, transparenta, responsabilitatea, respectul si solidaritatea nationala, si-a propus, ca principal deziderat, sa reprezinte o sansa reala pentru comunitatile locale prin promovarea de proiecte viabile pentru acestea, dar si prin sustinerea oamenilor competenti, muncitori si seriosi, care au ceva de oferit comunitatilor lor.

Presedintele filialei Maramures, Cornel Varga, ales si in functia de vicepresedinte la nivel national si coordonator al celor sase filiale judetene din Regiunea de Nord-Vest, a subliniat ca ultimul raport al DNA, „cutremurator de sincer si ingrijorator”, nu este altceva decat „un alt argument al coruptiei in care a fost tarata politica romaneasca de foarte multi politicieni alesi de cetateni sa ii reprezinte”.

„Atunci cand una dintre cele mai credibile institutii ale statului, DNA, ne spune public, la bilantul pe 2015, ca numai anul trecut valoarea mitei din dosarele de coruptie este de peste 430 de milioane de euro, suma echivalenta cu cofinantarea autostrazilor pe trei ani, sau ca exista sectoare in achizitiile publice in care coruptia e generalizata, nu poti doar sa te cutremuri, sa ramai in acest stadiu de asistent pasiv la o situatie. E ingrijorator ce se intampla, dar, mai mult decat atat, e si un atentat al coruptilor la siguranta Romaniei! Ganditi-va ca in 2015 au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie la nivel inalt si mediu peste 1.250 de inculpati. Printre acestia, un prim ministru, cinci ministri, 16 deputati si cinci senatori. Este cel mai mare număr de demnitari investigati de DNA într-un an. De asemenea, peste 100 de primari si o treime din presedintii de consilii judetene au fost trimisi in judecata”, a explicat presedintele PND Maramures.

Tabloul coruptiei in randul politicienilor din Romania a atins cote alarmante si liderul PND e convins ca alegerile locale si parlamentare din acest an reprezinta „ultimul tren, ultima sansa a cetatenilor de a aduce tara pe un drum european”. „Pana acum, de fiecare data, am ales „raul cel mai mic”. Numele celor pe care, la urne, am aplicat stampila „Votat” ne-au fost impuse de acesti politicieni care astazi sunt anchetati sau trimisi in judecata pentru acte de coruptie. De aceea, suntem convinsi ca a venit vremea sa le dam posibilitatea oamenilor sa-i voteze pe cei care chiar au de oferit profesionalism, cinste si transparenta decizionala comunitatilor lor. Tara asta nu e formata doar din corupti! Sunt convins, si eu si colegii mei, ca poti sa faci politica pentru comunitate si nu asa cum se face acum, pentru a sluji in mod ilegal interese personale sau de grup. PND Maramures a facut o selectie echilibrata, democratica si extrem de riguroasa a celor ce vor fi inscrisi pe listele de vot – si rezultatul il vom face public in curand -, pentru ca vrem ca oamenii propusi de noi sa reprezinte alternative reale pentru comunitatile maramuresene din care fac parte”, a mai precizat Cornel Varga, presedintele PND Maramures.

Partidul National Democrat considera ca reprezinta o rampa de lansare pentru tinerii valorosi, dar si pentru toti aceia care si-au dorit sau isi doresc o cariera politica onesta, dar nu au avut posibilitatea de a se remarca in mediul politic nociv creat de partidele consacrate.

Catalin VISCHI

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2