PNL a dat lovitura! L-a transferat pe Doru Dancus, care va candida la presedintia Consiliului Judetean

Aspru criticat pentru faptul ca sustine o alianta intre PSD si PNTCD, presedintele taranistilor maramureseni a ales sa demonstreze fanilor ca poate face si o altfel de politica. In urma unor negocieri la sange, Doru Dancus, poetul nepereche al folclorului nostru mistic, a decis sa accepte oferta PNL, urmand a candida la functia de presedinte al Consiliului Judetean.

Impresionat de recentul transfer politic, Gabriel Zetea, presedintele in exercitiu al CJ Maramures, l-a felicitat pe poetul Doru Dancus, trasandu-i totodata noi atributii de serviciu, cum ar fi inventarierea liliecilor din sediul institutiei si editarea unui almanah de cultura cuprinzand cele mai reusite fabule, poante si cimilituri compuse de fostul taranist.

Salutam si noi temerara aventura a poetului “Am fo s-om fi”, in special pentru faptul ca a realizat ceea ce stim deja cu totii: Pavelescu nu era decat… un porc.

Stire valabila doar azi, 1 aprilie, 2019.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Moraru

    Acest individ de joasa speta omul lui Chereches , lingaul lui Zetea pana mai ieri vrea sa fie presedinte a C J suntem de rusinea lumii cu asemenea clasa politica.Mai este un lucru nestiut de acest individ cu a…e saecret prin capitala
    plasate pentru xxx contra unor favoruri politice , cate mai ar fi de zis dar asta altadata …..

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1