PNL a strans 1.200.000 de semnaturi pentru demisia lui Ponta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tranzactie-vanzare-cumparare-semnatura-acteCopresedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat ca liberalii au strans 1.200.000 de semnaturi pentru demisia premierului Victor Ponta si a catalogat PSD drept ”o masina uzata”, scrie Agerpres.

„Cel mai rau lucru in politica si cel mai periculos pentru tineri este cand se cred perfecti. Vedem unul la Palatul Victoria care se crede perfect. Nu-i urmati exemplul”, le-a transmis Alina Gorghiu tinerilor liberali.

Ea a reafirmat ca, in contextul in care premierul Victor Ponta este inculpat, PNL ii cere demisia si a aratat ca liberalii au adunat 1.200.000 de semnaturi in acest sens.

„Singurul lucru pe care PNL poate sa-l faca este sa-i ceara demisia. Avem acele 1.200.000 de semnaturi adunate”, a spus Alina Gorghiu, la Scoala de vara a TNL.

In plus, copresedintele PNL a aratat ca va ignora „orice fel de derapaj de limbaj si orice fel de tentativa de victimizare a premierului” de fiecare data cand o va ataca.

„Domnia sa are un statut atunci cand vine vorba de justitie. Este inculpat, acuzat de spalare de bani, fals in inscrisuri, caruia i s-a pus sechestru. Ca atare, atacul la persoana nu va sterge aceasta imagine”, a mai spus Gorghiu, punctand ca liderii europeni se uita la Victor Ponta ca la un inculpat.

Ea a comparat PSD cu o „masina uzata care nici piese de schimb nu mai are” si a sustinut ca partidul nu mai este capabil sa se reformeze si nu mai are oameni.

In acelasi timp, copresedintele PNL le-a cerut tinerilor liberali mobilizare pentru viitoarea campanie electorala, subliniind ca la viitoarele alegeri trebui sa participe „oameni proaspeti, care nu s-au compromis”.

„Mi-ar placea sa vad ca la locale un consiliul judetean va fi condus de o femeie”, a adaugat Alina Gorghiu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2