PNL ataca Legea securitatii cibernetice la CCR

Reclame home 1
Reclame home 1

control-internet 1PNL ataca la Curtea Constitutionala Legea securitatii cibernetice a Romaniei, cunoscuta drept Legea Big Brother 3, dupa ce proiectul delege a fost adoptat vineri de Senat, a anuntat vicepresedintele PNL Ludovic Orban. Voturi in favoarea legii au venit insa si din partea senatorilor liberali, scrie ziare.com.

„Senatul a adoptat aceasta lege, Senatul fiind camera decizionala. Cei 69 de deputati apartinand PNL care au sesizat CCR considera ca aceasta lege incalca grav democratia, drepturile si libertatile fundamentale ale cetateanului si incalca in mod concret o serie de articole din Constitutia Romaniei.

(…) De asemenea, consideram ca este incalcat art.1 alin.3, care prevede ca Romania este stat de drept, democratic si social, in care demnitatea omului, drepturile si libertatile cetatenilor, libera dezvoltare a personalitatii umane, dreptatea si pluralismul politic reprezinta valori supreme, in spiritul traditiilor democratice ale poporului roman si idealurilor Revolutiei din decembrie 1989, si sunt garantate si alin. 5, care prevede ca In Romania, respectarea Constitutiei, a suprematiei sale si a legilor este obligatorie„, a spus vicepresedintele PNL, marti, intr-o conferinta de presa.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2