PNL Baia Mare a aniversat 141 de ani de la infiintarea partidului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

depunere coroane (1)Partidul National Liberal a aniversat marti, 24 mai, implinirea a 141 de ani de la infiintarea sa. Pentru a marca momentul, reprezentantii PNL Baia Mare au depus o coroana de flori la statuia liderului liberal Ion I.C. Bratianu din Parcul Mara.

Liberalii baimareni au dorit in acest fel sa il omagieze pe unul dintre cei mai importanti oameni politici romani, fost presedinte al PNL care a influentat destinul Romaniei moderne.

“Partidul National Liberal a fost infiintat ca formatiune politica in 24 mai 1875, de doi mari lideri politici, ma refer la Ion. C. Bratianu si Constantin Rosetti, amandoi revolutionari participanti activi in revolutia pasoptista de la 1848. Din cele 90 de guverne pe care le-a avut Romania de-a lungul timpului din perioada democratica, 30 au fost conduse de catre premieri liberali, ceea ce ne clasifica pe prima pozitie ca si amprenta politica la nivelul Romaniei moderne”, a declarat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, presedinte PNL Baia Mare.

La aniversare au fost prezenti candidati ai PNL la Consiliul Local si Consiliul Judetean Baia Mare, precum si simpatizanti liberali.

ZiarMM

depunere coroane (2)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2