PNL Baia Mare: Firmele sunt rugate sa declare ce sume restante au de incasat de la Primaria Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

conferinta CNT (3)Intrucat Primaria Municipiului Baia Mare da in continuare dovada de lipsa de transparenta privind modul de gestionare a banilor publici si datoriile pe care le are fata de agentii economici cu care se afla in relatie contractuala, organizatia Partidului National Liberal (PNL) Baia Mare solicita tuturor agentilor economici care au de incasat sume restante pentru lucrari sau servicii efectuate sa notifice in scris si imediat Primaria. Firmele sunt rugate, totodata, sa depuna si facturile aferente platilor restante.

Pentru a se impiedica orice tentativa de ascundere a situatiei financiare reale privind datoriile acumulate de municipiul Baia Mare, cerem trimiterea actelor prin corespondenta cu confirmarea primirii sau inregistrarea documentelor fiscale direct la compartimentul de specialitate din cadrul Directiei Relatii Publice a Primariei Baia Mare.

Mentionam ca nedepunerea documentelor de plata pentru lucrarile efectuate in anul 2015 implica forme de raspundere legala, generand implicit evaziune fiscala, stiut fiind ca valoarea TVA-ului a scazut de la 24 % in 2015, la 20% in 2016.

PNL Baia Mare pune in vedere administratiei publice ca populatia are tot dreptul sa afle starea financiara a municipiului, iar mai apoi sa afle cum au fost gestionati banii de la buget.

Cristian Niculescu Tagarlas, presedinte PNL Baia Mare si candidat la Primaria Municipiului Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. Vasile

  Problema cea mare este ca foarte multe lucrări și servicii, cică, s-au realizat fără facturi…acestea urmând să fie întocmite ulterior…așa ca multi și-au pierdut zile întregi pe la Primărie …ca doar, doar va binevoi Frumuselul să le semneze facturile :))…cred ca aceștia ar trebui să se îndrepte dintr-o cu totul alta direcție..:)

  Reply
 2. mmm

  O sa tot scriu mesajul asta …. consilierii pnl, cei care au votat pe banda rulanta aberatiile lui chereches, de ce nu au venit timp de 4 ani sa faca publica situatia asta dezastroasa din primarie si sa se dezica de chereches ? de ce 4 ani au fost in cardasie cu el si acuma in campanie electorala nimeni nu mai stie nimic …. cat de idiot sa fi, sa crezi ca o firma privata care poate a dat si mita sa prinda lucrarea cu primaria, va veni sa prezinte cati bani are de incasat … poate doar aia care nu au dat spaga si care depind de banii aia cu disperare …

  Reply
 3. Maria

  Numai din campania electorala 2014, pentru alegerea presedintelui Romaniei, campanie in care primarul Chereches a comandat texte.in regim publicitar in favoarea Elenei Udrea si a lui Victor Ponta, suspendatul primar datoreaza Graiului cca 800 milioane de lei vechi. Dupa ce facturile i/ au fost trimise la Primarie, primarul le/a tinut la pastrare, si nu la contabilitate, vreo doua luni, dupa care, in intelegere paguboasa pentru Graiul, intelegere facuta cu redactorul sef Gheorghe Parja, le/a…stornat. Intrase pe fir DNA. Desi primarul arestat Chereches este dator ziarului cu sume foarte, foarte mari, actualul redactor sef, Nicolae Goja, continua politica paguboasa a predecesorului sau, Parja, si continua campania electorala pentru primarul suspendat aflat in arest. In vremea asta, ziaristii Graiului sunt chinuiti cu salarii la minimum pe economie.

  Reply
 4. George

  Daca sint cu adevarat ziaristi, ar trebui sa-si asume deconspirarea publica a acestor smecherii si sa fie intr-adevar in slujba oamenilor. Altfel, ne uitam doar la unii jurnalistii din Bucuresti, care au curaj sa vorbeasca. Daca acestora le spunem jurnalisti, celor din Baia Mare care tac cum le putem spune? Este presa baimareana aparatoarea cetatii?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2