PNL Baia Mare ofera gratuit meditatii pentru elevii care sustin Bacalaureatul, in luna august

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Pregatirea tinerilor pentru viitor si  asigurarea unei educatii de calitate reprezinta pentru PNL elemente strategice pentru dezvoltarea Romaniei. Astfel, PNL Baia Mare vine in sprijinul tinerilor care, din diferite motive, se afla in situatia de a sustine din nou examenul de bacalaureat, si le ofera meditatii gratuite, pentru a reusi sa treaca acest examen important, in sesiunea din toamna.

,,PNL Baia Mare e preocupat de ce se intampla cu tinerii nostri, de viitorul lor. Asa cum se stie deja, pentru cei care au reusi sa obtina nota maxima la examenul de bacalaureat si la evaluarea nationala, am initiat un proiect in vederea premierii lor de catre Consiliul Local. Acum ne gandim si la cei mai putin norocosi, care nu au obtinut la sesiunea din vara rezultatul dorit si vrem sa-i ajutam si pe ei, oferindu-le meditatii gratuite.

Doamna profesoara Halas Codruta si domnii profesori Cristian Heuberger, Adrian Pop si Mehes Adalbert ii vor pregati intens pe tinerii doritori sa participe la programul de meditatii gratuite oferite de PNL Baia Mare.  Sper ca aceste meditatii sa ajute cat mai  multi tineri sa treaca examenul de bacalaureat in sesiunea de toamna”, a declarat presedintele PNL Baia Mare, Calin Bota.

Meditatiile gratuite se vor organiza la sediul PNL Maramures, situat in Baia Mare, Bulevardul Bucuresti, nr 4, in perioada 7-17 august. Detaliile  privind programul de meditatii se gasesc pe pagina de facebook a PNL Baia Mare, informeaza Biroul de presa al PNL Baia Mare.

In 21 august, incep probele scrise ale examenului, cu Limba si literatura romana, 22 august – Limba si literatura materna, 23 august – proba obligatorie a profilului si 24 august – proba la alegere a profilului si specializarii.

Din 25 august, incep probele orale ale examenului. Astfel, in 25 – 28 august este programata evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, in 28 august – evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, in 29-30 august – evaluarea competentelor digitale, iar in 30 – 31 august – evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2