PNL este pregatit pentru reconstructia tarii dupa dezastrul lasat de PSD

home camp2
home camp2
home camp2

Dupa votarea motiunii de cenzura in Parlament, guvernul PSD a devenit istorie, iar liberalii sunt pregatiti sa puna umarul la reconstructia tarii si sa isi asume responsabilitatea guvernarii.

,,Parlamentul a demis guvernul PSD care si-a batut joc de Romania asa cum nu si-a batut joc de Romania nimeni in ultimii 30 de ani. Multumesc presedintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisiva in succesul acestei motiuni.”, a spus presedintele PNL Ludovic Orban.

In opinia sa, „se incheie o perioada de distrugere, de ura si divizare” si incepe „o perioada de constructie, modernizare, in care guvernul va fi readus in serviciul cetateanului”.

Dupa consultarile cu presedintele pe tema viitorului prim ministru, liderul PNL a spus ca, in cazul in care exista posibilitatea unui acord asupra anticipatelor, liberalii vor sustine aceasta varianta. „Daca acest lucru nu va fi posibil, iar presedintele ne va solicita sa formam guvernul, PNL isi va asuma responsabilitatea guvernarii”, a afirmat Ludovic Orban.

Si presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, crede ca ,,romanii au scapat de o guvernare dezastruoasa, care vreme de trei ani a afectat grav echilibrul puterilor in stat si democratia. Ne-am luptat constant vreme de trei ani pentru a impiedica abuzurile PSD in justitie, in economie, ne-am luptat pentru a salva drepturile si libertatile cetatenesti alaturi de sute de mii de romani care au iesit in strada pentru a sanctiona abuzurile guvernarii. Este timpul reconstructiei, este timpul unei guvernari responsabile, a unei guvernari care sa lucreze pentru romani.”

Dupa consultarile cu reprezentantii partidelor parlamentare, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca luni, cel tarziu marti va desemna un nou prim-ministru.

El a spus ca este nevoie sa se instaleze urgent un nou guvern, de tranzitie, pentru ca „orice zi in plus cu acest guvern interimar pesedist e o zi pierduta pentru Romania”, iar solutia desprinsa in urma consultarilor este un Executiv PNL sau in jurul PNL, „urmand sa se clarifice aceste nuante”.

PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *