PNL ii invita pe baimareni la Yellow Office Bike

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 21 mai, incepand cu orele 17:00, Partidul National Liberal organizeaza evenimentul Yellow Office Bike, menit sa incurajeze un nou mijloc de transport urban si anume mersul pe bicicleta.

Evenimentul este organizat in vederea atragerii atentiei asupra infrastructurii deficitare pentru biciclete si promovarea unui stil de viata sanatos si echilibrat care ar aduce avantaje tuturor.

“Consideram ca gestul si scopul nostru sunt foarte bine intemeiate. Actiunea noastra ar putea duce la o imbunatatire si o dezvoltare a infrastructurii specifice mersului pe bicicleta in Municipiul Baia Mare. Ma refer aici atat la pistele ciclabile cat si la locurile de parcare pentru biciclete”, a declarat Radu Ardelean, presedintele TNL Baia Mare.

Evenimentul este destinat sa atraga toti pasionatii de biciclete, indiferent de varsta, sex sau orientare politica.

Punctul de plecare il constituie sediul PNL Baia Mare de pe Bulevardul Bucuresti nr.4, urmand sa se faca turul orasului, cu punct de oprire in Piata Millenium. Recomandata este tinuta office.

Alina BOHĂŢEL

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

2 Comments

  1. dilau

    mai beuca, ca tot vrei sa dai burta jos, acum e momentul sa te vedem in actiune impreuna cu echipa ta minunata.sper sa nu-mi spui ca te-a lasat basescu fara boi la bicicleta?.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2