PNL Maramureș a ales o echipă de succes pentru alegerile parlamentare. Vezi lista candidaților

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Conducerea PNL Maramureș a ales, în cadrul Biroului Politic Județean și Comitetului Director Județean, candidații care se vor afla pe listele partidului la alegerile parlamentare din 6 decembrie, se arată într-un comunicat de presă.

La Senat, lista începe cu vicepreședintele PNL Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș și continuă cu primarul comunei Ruscova, Ioan Turcsin.

La Camera Deputaților, pe primele patru poziții se află președintele PNL Baia Mare, Călin Bota, urmat de Florin Alexe ( deputat PNL 2012 – 2016 ), primarul din Dumbrăvița, Felician Ciceu, și președinta organizației PNL Sighetu Marmației, Daniela Onița Ivașcu. Pentru următoarele poziții de pe lista alegerilor parlamentare vom reveni cu detalii.

Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș, a declarat că: ,,Lista votată de către conducerea PNL Maramureș este alcătuită din profesioniști, din oameni cu experiență în administrația locală, centrală și în legislativ, oameni care vor reprezenta cu succes interesele maramureșenilor.

Cu această echipă liberală în Parlament, Maramureșul va avea sprijinul necesar pentru susținerea și adoptarea unor proiecte de legi care vor ajuta la dezvoltarea județului. Sunt convins că maramureșenii vor da votul lor în 6 decembrie pentru echipa PNL, pentru că am dovedit la ultimele alegeri că avem soluții și oameni profesioniști și dedicați care să le implementeze.”

Lista candidaților PNL Maramureș la alegerile parlamentare urmează să fie validată în structurile  de conducere ale partidului la nivel național, data pentru depunerea oficială a candidaturilor fiind 22 octombrie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Colo

    Da cum de nu apare pe liste preacuvioasa minodora la maxim a invatamantului ? Ca ea nu face politica…asa spunea in februarie…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *