PNL Maramures condamna manevrele electorale de culise in campania pentru Primariile Baia Sprie si Ulmeni

PNL Maramures condamna manevrele electorale de culise in campania pentru Primariile Baia Sprie si Ulmeni. Liderul liberalilor maramureseni, Ionel Bogdan, afirma ca unii colegi liberali au cazut in capcane si s-au lasat antrenati in jocuri de culise.

“PNL Maramures a anuntat imediat dupa stabilirea datei alegerilor locale partiale ca va face o campanie corecta, bazata pe proiecte si nu pe atacuri la persoane sau pe strategii politice oneroase. Acesta este modul in care noua echipa de conducere a PNL Maramures intelege sa faca politica, pentru oameni si nu pentru grupuri de interese.

Din pacate, unele partide si unii politicieni nu au inteles nimic din mesajele transmise de romani in ultima vreme. Specularea ambitiilor personale si manevrele de culise raman pentru multi principalele arme electorale, in speranta ca vor afecta voturile PNL in aceasta campanie.

Regret ca unii colegi liberali au cazut in capcane si s-au lasat antrenati in jocurile de culise, afectand munca si efortul nostru in aceasta  campanie electorala.

Retragerea lui Ionel Covaci din cursa pentru Primaria Ulmeni, dupa ce isi asumase candidatura din partea PNL, precum si candidatura lui Ioan Corodan, in calitate de independent, la Primaria Baia Sprie, sunt gesturi care nu pot ramane nesanctionate la nivelul organizatiei PNL Maramures”, a spus Ionel Bogdan.

Acesta mai precizeaza ca va propune retragerea sprijinului politic din functiile de consilieri locali pentru Ionel Covaciu si Ioan Corodan, precum si dizolvarea organizatiei PNL Ulmeni.

“In cazurile mentionate mai sus, cei doi colegi liberali nu au respectat deciziile partidului si se impun sanctiuni conform statutului partidului.

Prin urmare, in cadrul sedintei Biroului Permanent Judetean al PNL Maramures, convocata luni, 29 mai, voi propune retragerea sprijinului politic din functiile de consilieri locali pentru Ionel Covaciu si Ioan Corodan,  precum si dizolvarea organizatiei PNL Ulmeni.

Asa cum am declarat inca de la preluarea mandatului de presedinte al PNL Maramures, ne intoarcem la un principiu liberal fundamental, libertatea de discutie si disciplina in actiune”, a adaugat Ionel Bogdan.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Cristina Mihaela

    Din pacate acest partid se duce de rapa,exact cum Base zilnic se autodetoneaza prin multiplele magarii efectuate in cei 10 ani de mandat.De fapt printre ei se si ascund multi din artizanii regimului Base-Macovei,regim de trista amintire.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1