PNL Maramures isi face comisie specializata pe control administrativ pentru a bloca deciziile abuzive

PNL Maramures va constitui o comisie specializata pe control administrativ care va avea rolul de a-i ajuta pe consilierii liberali sa blocheze deciziile abuzive ale primarilor.

Presedintele organizatiei judetene, Ionel Bogdan, a dat si cateva exemple de astfel de abuzuri care s-au petrecut in Maramures.

“In ultima perioada am avut o serie de intalniri regionale cu organizatiile locale ale PNL Maramures. Ne-am intalnit cu colegii nostri din Baia Mare, Gardani (zona Codru), Copalnic (zona Fisculas-Chioar), Poienile Izei, Sacel (zona Viseu-Borsa), Sighetu Marmatiei.

Discutiile au vizat atat problemele interne, organizatorice, cat si probleme generate de abuzurile unor primari ai puterii, care nu inteleg regulile democratiei si care incearca prin toate mijloacele sa elimine vocea opozitiei.

Un exemplu in acest sens este primarul din Botiza, care le taie indemnizatiile consilierilor locali ai PNL si care nu le ia in considerare sedintele de comisii. Un alt abuz al dlui primar este punerea tuturor consilierilor liberali intr-o singura comisie.

In urma acestor discutii cu colegii liberali, s-a conturat nevoia constituirii unei comisii specializate pe control administrativ, menita sa ajute consilierii liberali in cadrul administatie publice, pentru a ataca in contencios administrativ astfel de decizii abuzive si pentru a bloca comportamentul discretionar al primarilor. Comisia va fi formata din membrii PNL cu experienta in domeniul juridic, economic si in administratie”, a precizat Ionel Bogdan.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1