PNL Maramures merge singura la alegerile europarlamentare

Reclame home 1
Reclame home 1

Partidul National Liberal se pregateste sa participe separat la alegeri. In cadrul sedintei Biroului Politic National din data de 9 ianuarie au fost anuntate masuri de natura organizatorica si o serie de elemente de calendar pentru pregatirea, ca partid distinct, a alegerilor europarlamentare, ceea ce si Partidul Social Democrat a facut.

„Abordarile decise in urma cu câteva luni, acelea ca Partidul National Liberal si Partidul Social Democrat sa mearga pe liste separate la alegerile europarlamentare, raman actuale. Cu toate acestea, in judetul Maramures, Uniunea Social Liberala va functiona in continuare. Dar fiecare partid se pregateste acum sa participe separat la alegerile europene din luna mai.

Nu exclud faptul ca, in viitor, ar putea sa reapara in cursul discutiilor, propunerea candidaturilor comune. Daca va fi asa, o vom discuta”, declara presedintele Partidului National Liberal Maramures, Ovidiu Nemes.

In perioada 1-2 februarie, la Sinaia va avea loc Delegatia Permanenta a partidului. Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, desemnat coordonator organizatoric al campaniei PNL pentru europarlamentare, secretarul general Eduard Hellvig si trezorierul partidului, Rares Manescu, vor prezenta in cadrul sedintei un proiect, o echipa si un calendar pentru pregatirea alegerilor europarlamentare.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. Andrei

  O alegere inteligenta!
  PSD a pierdut mult din electorat pt erorile din ultimele luni:

  -Noul Cod penal;
  -Legea amnistiei;
  -Legea descentralizarii neconstitutionala;
  -privatizarile Oltchim si CFR esuate.

  Pozitia PNL este de apreciat!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole