PNL Maramures, nou anunt despre situatia de la Ulmeni si Baia Sprie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

PNL Maramures face noi precizari in cazul lui Ioan Corodan, care a ales sa candideze din postura de independent la Primaria Baia Sprie si cel al lui Ionel Covaciu din Ulmeni, care i-a lasat pe liberali fara candidat.

“Biroul Permanent Judetean al PNL Maramures a luat act de decizia lui Ioan Corodan de a candida ca independent la alegerile locale pentru Primaria Baia Sprie, gest prin care se situeaza in afara Partidului National Liberal.

PNL Maramures respecta decizia lui Ioan Corodan de a fi independent politic, pozitie incompatibila insa cu cea de membru PNL.

In cazul Ulmeni, BPJ al PNL Maramures a decis constituirea unei Comisii, care sa analizeze circumstantele in care partidul a ramas fara candidat in cursa pentru Primaria orasului. In perioada desfasurarii activitatii Comisiei, Ionel Covaciu este suspendat din toate functiile detinute in partid, urmand ca, in functie de concluziile anchetei, sa fie luate masurile care se impun”, a spus Ionel Bogdan, presedintele PNL Maramures.

Liderul liberalilor maramureseni mai precizeaza ca PNL Maramures va continua sa faca o companie corecta si transparenta.

“Imi exprim inca o data regretul ca unii colegi liberali s-au lasat antrenati de ambitiile personale sau au cazut in diverse capcane politice, afectand eforturile echipei PNL Maramures in aceasta campanie electorala.

PNL Maramures va continua sa faca o campanie corecta, transparenta, in care vom vorbi despre proiectele destinate oamenilor, proiecte de dezvoltare si modernizare a comunitatilor in care traiesc. Acesta este modul in care noua echipa de conducere a PNL Maramures intelege sa faca politica, in beneficiul oamenilor, pentru bunastarea lor”, a adaugat Ionel Bogdan.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. zoli

    Beneficiul oamenilor si bunastarea lor,adica? Cate parcuri industriale au construit liberalii in acest judet?

    Reply
  2. Attila

    Daca poate castiga independent, nu vad de ce ar fi acceptat sa candideze pe lista pnl. Sa nu datorezi nimic partidului nu e o ambitie personala, musiu ionut, ci o dovada de caracter. Cred ca oamenii vor aprecia asta, mai mult decat obedienta fats de o gasca rapace ce se numeste partid politic, oricare ar fi numele lui.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2