PNL Maramures nu se dezice. Candidatul la Primaria Baia Mare se lasa asteptat

Reclame home 1
Reclame home 1

pnl maramuresLa doar cateva zile dupa aparitia in media locala a catorva nume care s-ar putea bate pentru Primaria Baia Mare la alegerile din 2016, conducerea PNL Maramures a aratat ca persoana care va candida la Primaria Baia Mare va fi desemnata in urma unui sondaj.

Mai mult, orice membru de partid se poate inscrie in cursa pentru localele din 2016.

„Impreuna cu domnul copresedinte Ovidiu Nemes, noi am stabilit ca fiecare organizatie vine si propune candidatii dupa o analiza in interiorul organizatiei locale, municipale. Pana saptamana viitoare, organizatia locala va demara un sondaj intern pentru a vedea cum se clasifica fiecare dintre candidatii pe care astazi nu pot sa-i nominalizez.

Se poate inscrie orice membru de partid care crede ca are sanse, dupa care noi dam acest rezultat Bucurestiului, iar la sfarsitul lunii octombrie se va face un sondaj de catre conducerea centrala. Noi n-o sa stim cine vine si in ce perioada vine, ca sa fie cat mai corect fata de candidatii nostri, iar conducerea centrala va avea discutii cu fiecare copresedinte pentru desemnarea candidatului din resedinta de judet.

Suntem un partid care credem ca aducem in fata oamenilor un om care poate sa administreze municipiul. PNL isi propune sa castige alegerile locale in Maramures”, a spus Mircea Man, copresedintele PNL Maramures.

Unul din numele vehiculate pentru o posibila candidatura la primaria baimareana este Felician Cernestean, actual consilier judetean. Intrebat daca Felician Cernestean ar putea fi trimis intr-o astfel de lupta, in ciuda unei condamnari penale pe care a primit-o in anii `90, Mircea Man a spus ca sentinta instantei nu reprezinta o problema.

„Acolo imi asum eu, a fost o mare greseala, pentru ca sa spui ca in 1992 ai primit o chestiune de trei luni cu suspendare si sa nu poti candida in 2012, a fost prea exigent, avand in vedere ca alti colegi au trecut prin filtrul ala”, a declarat Man, in cadrul unei conferinte de presa.

In urma cu o saptamana, liberalii maramureseni au anuntat ca pentru Primaria Baia Mare va candida Cristian Niculescu Tagarlas, Calin Bota, Mihai Felician Cernestea sau Cristian Anghel, in functie de rezultatul sondajului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. fiul lui sam

  Priviti atent poza, domnule alpinist si extrem de sincer intrebati-va : ce dracu caut eu aici ?Nu cumva am dreptate ? Cred ca un om cu potentialul dv ar trebui fie sa astepte un context mai acceptabil fie sa il caute in alta parte.E greu dar numele , odata patat , e imposibil de curatat.Si apoi , daca imaginea si nivelul intelectual al celor de langa dv. va lasa indiferent , orgoliul personal , domnule alpinist , orgoliul nu va spune nimic ?

  Reply
  1. chomolungma

   No, doar so amestecat cu serpasii si o uitat de proverbul romanesco-tibetan: ,, spune cu ce serpoi te intalnesti ca sa-ti spun cine esti „..

   Reply
 2. Sandu

  Cristian Niculescu Tagarlas sau Calin Bota sunt cei mai competenti pt functia de primar din PNL.
  Anghel Cristian in niciuncaz, ar fi o mare greseala pt PNL aceasta propunere, nu ar obtine nici macar 5 % din voturi.

  Reply
 3. nicu

  Ioi, ce faina poza.Cea mai tare mi se pare apropierea dintre Mirciulica si Titus, doi grei de mari competente.Ura ura.PS. Titus nu e ala care la tv era in prim plan la demiterea lui Boc.Cum e sa scuipi si sa lingi in acelasi timp ?

  Reply
 4. pavel

  Indiferent cine va candida din partea PNL toti ceilalti din poza vor fi in spatele candidatului! Ce mai conteaza cine este daca gasca pdl-ista este acolo?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole