PNL Maramures, un partid plin de penali. Dolha spune ca nu stie cine i-a pus pe liste

PNL

mizerie-pnl-2De fiecare data, inaintea campaniilor electorale, partidele mari anunta ca vor aduce oameni noi in prim-plan, candidati nepatati si oameni in care alegatorii pot avea incredere totala. Insa, uitandu-ne pe listele candidatilor la alegerile parlamentare, constatam cu usurinta ca lucrurile stau total diferit. Un exemplu foarte clar este formula actuala a consilierilor liberali, doi dintre acestia si un membru cu pretentii fiind condamnati penal.

Conform stiripesurse.ro, consilierii liberali Felician Cernestean, Marian Gheorghe si inca un membu cu pretentii sunt condamnati penal, trecand in acest fel peste rigorile codului de integritate al PNL.

De asemenea, VioriCA CHEreches, locul I pe lista PNL pentru Camera Deputatilor, este sustinuta de primarul arestat Catalin Chereches.

Viazvi de cum s-au strecurat acesti intrusi in pregatirea unei campanii curate din partea PNL, presedintele PNL Maramures, Mircea Dolha spune: „Nu stiam despre problemele lor penale. Cred totusi ca ar trebui sa-i intrebam pe cei care au condus PNL atunci. Era o alta conducere. Eu am fost numit la inceputul lunii iunie si deja alegerile erau finalizate. Am fost si noi informati despre articolul aparut pe stiripesurse. Care cred ca are izvorul in Maramures, dar multe informatii sunt eronate.In primul rand, Dan Hotico nu este consilier judetean. Toate lucrurile si informatiile vor fi verificate doar dupa finalizarea campaniei”.

Conform statutului PNL, cei trei trebuie exclusi din partid.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

11 Comments

 1. teodor

  Cernestean ar fi cazul sa ne mai lase,mai ales ca nu prea a facut mare lucru.De altfel foarte multi din CJ freaca menta aiurea si din cate se vede nici actuala conducere nu va face prea multi purici.Se ocupa doar de sindrofi si dat de diplome pentru tot felul de nimicuri.In rest in continuare suntem printre judetele fara perspectiva,doar somaj si sărăcie.

  Reply
  1. boloni

   bine punctat.. vai de judetul nostru va fi cu un asemenea consiliu judetean…facand o analiza la rece, din intreg consiliul judetean, maxim 30% dintre consilieri sunt persoane competente, persoane pregatite, cu oarecare experienta, care si-ar putea aduce contributia la dezvoltarea economica a judetului… restul de 70% sunt bagatori de seama si ridicatori de mana.. asta e realitatea.. noi i-am ales, ai nostril sunt..

   Reply
 2. Bondrea Vasile

  Dar despre Marinel Kovacs ce sa mai zicem, are la activ 3(trei) dosare penale: primul pentru Tradare de Tara, fapta care nu se prescrie niciodata, al doilea se refera la disparitia miraculoasa a unei parti din arhiva fostului IPEG si al treilea la DNA Cluj pentru pentru trafic de influenta privind impunera colegului Denut ca director la Muzeul de Mineralogie.

  Reply
 3. Bondrea Vasile

  Dar despre Marinel Kovacs, Consilier judetean, ce sa mai zicem, are la activ 3(trei) dosare penale: primul pentru Tradare de Tara, fapta care nu se prescrie niciodata, al doilea se refera la mm mm disparitia miraculoasa a unei parti din arhiva fostului IPEG si al treilea la DNA Cluj pentru pentru trafic de influenta privind impunera colegului Denut ca director la Muzeul de Mineralogie.

  Reply
 4. boloni

  TIPIC PNL!! 🙂 🙂 Totul e cusut cu ata alba.. 🙂 Adica toata lumea stie de penalii din PNL, toata lumea a auzit de ei ca-s cu probleme, numai presedintele si conducerea PNL n-a auzit!! E ceva fantastic!! Chiar asa vreti sa ne prostiti mai oameni buni????

  Reply
 5. George

  Dolha are un discurs stupid. Crede ca timpitii vor accepta scuza ca la venirea lui nu a verificat calitatea oamenilor pe care ii promoveaza. Este discursul tipic de desprindere de responsabilitate, prin trunchierea realitatii, gen “nu am fost informat oficial…”. Dorec mult ca PNL-ul din Maramures sa ia o palma puternica din partea alegatorilor atit pentru ca are un conducator meschin si incapabil, cit si pentru ca ….dar nu are rost sa mai precizez ca doamna Chereches se afla pe loc eligibil, venita din neant, propulsata de esecul fiului, tot datorita lui Dolha. Acestui tip ii recomand sa-si goleasca mai des fosa septica pentru ca mirosul devine insuportabil. Lupta lui este acerba acum pentru ca dupa ce nu mai aparea pe sticla, va incepe sa scrie declaratii pe zeci de pagini si se vor mai taia copaci in Maramures pentru hirtia pe care scrie.

  Reply
  1. boloni

   PNL-ul garantat va primi o palma zdravana la aceste alegeri…Domnul Dolha mare lider PSD in trecut si mare lider PNL in prezent ridica mari semne de intrebare asupra seriozitatii si credibilitatii PNL… In plus, varianta cu doamna Chereches prima pe lista la camera deputatilor a fost o idee extrem de proasta a liberalilor si va avea un efect invers celui scontat.. Si eu sunt de parere ca la aceste alegeri liberalii (cat si PSD-istii) trebuie penalizati drastic…

   Reply
 6. George

  “Dan Hotico nu este consilier judetean. Toate lucrurile si informatiile vor fi verificate doar dupa finalizarea campaniei”.
  Esti timpit Dolha? Nu poti citi in doua minute lista consilierilor judeteni? In ce limba e scrisa lista, ca nu e secreta? Uita-te in cotatoare sa vezi cit de timpit esti si reciteste-ti afirmatiile ca sa vezi acelasi lucru.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1