PNL Maramures vrea 25% la alegerile europarlamentare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Liderii liberali din Regiunea de Nord-Vest a tarii s-au intalnit vineri, 17 ianuarie, la Oradea, pentru a discuta despre elaborarea unei strategii pentru alegerile europarlamentare. La eveniment a participat si Marian Petrache, coordonatorul Partidului National Liberal pentru aceste alegeri.

Acesta a vorbit despre importanta gasirii unor solutii si strategii care sa-i aduca pe alegatori la urne, pentru a obtine un scor cat mai bun la europarlamentarele din mai.

Partidul National Liberal si-a stabilit in acest sens obtinerea unui scor electoral de 25%.

Partidul National Liberal Maramures a fost reprezentat la sedinta de vineri de catre presedintele organizatiei judetene, Ovidiu Nemes, presedintele PNL Baia Mare, Mircea Dolha si de senatorul Liviu Titus Pasca.

„La inceputul lunii februarie ne vom intalni din nou la Sinaia, unde se va prezenta o strategie pentru aceste alegeri. Pe plan local suntem determinati sa ne antrenam in aceasta lupta cu toate fortele noastre pentru a obtine un scor bun.

Trebuie doar sa ne gandim la obiectivele noastre si sa ne implicam mai mult. Alegerile din mai reprezinta o lupta decisiva pentru viitorul partidului.  Pana la urma, nu trebuie sa uitam scopul final al Uniunii Social Liberale: cel de a ne respecta angajamentele pe care ni le-am asumat in fata alegatorilor si, bineinteles, sa avem un presedinte liberal, in persoana lui Crin Antonescu”, a declarat presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

In cadrul intalnirii de la Oradea, liderii PNL din Nord-Vestul tarii au mai discutat despre proiectele pentru care vor face front comun. Unul dintre acestea vizeaza proiectul Autostrazii Transilvania.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. Andrei

  PNL MM va obtine usor un scor electoral de 25%, cu voturile obtinute de primarul Ovidiu Nemes si deputatul Mircea Dolha.
  Daca va fi prezent pe listele alegerilor europarlamentare si numele Cristian NICULESCU-TAGARLAS procentul va creste la 30%, iar la PSD va scadea cu 20% daca pe liste va fi numele lui Liviu MARIAN POP.

  Reply
 2. mircea

  PACAT ….suntem un POPOR DE PROSTI….nu vedeti ca aceeasi GASCA ne conduce DE 25 DE ANI ?! ACELEEASI NUME….DOAR CULOAREA PARTIDULUI DIFERA DE LA UN AN LA ALTUL !
  NU MAI VOTATI ROMANI ACEEASI HOTI !!!
  TREZITI-VA PENSIONARI ODATA PENTRU TOTDEAUNA !!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2