PNL: Obiectivul prioritar – promovarea in regim de urgenta a proiectului privind doua tururi de scrutin

home camp2
home camp2
home camp2

vot alegeriPurtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, sustine ca premierul Dacian Cioloș se derobeaza de responsabilitatea asumarii reintroducerii principiului celor doua tururi de scrutin in alegerea primarilor, motiv pentru care liberalul anunta ca, “din acest moment, obiectivul prioritar al agendei parlamentare a PNL este promovarea in regim de urgenta” a proiectului depus anul trecut, informeaza AGERPRES.

“Constatam ca premierul se derobeaza de responsabilitatea asumarii reintroducerii principiului celor doua tururi de scrutin in alegerea primarilor si trimite aceasta sarcina Parlamentului.

Din acest moment, obiectivul prioritar al agendei parlamentare a PNL este promovarea in regim de urgenta a acestui proiect pe care l-am depus inca de anul trecut. Din pacate, pana acum, aceasta initiativa a fost blocata de PSD”, afirma Stroe, intr-un comunicat al PNL remis AGERPRES.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

1 Comment

  1. Attila

    Premierul nu se derobeaza de nimic. Parlamentul e legislativul, deci sarcina era a lor prin constitutie, nu trebuia sa le-o trimita premierul. Dupa ce au dormit 4 ani i parlament, vor sa le faca treaba de urgenta premierul.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *